footbondlogo

Kullanıcı Sözleşmesi

1.       ÖNSÖZ

1.1. İşbu Kullanıcı Sözleşmesi (“Sözleşme”), Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Residence A Kule No:25 A Kat:26 D.No:150 PK:34660 ÜSKÜDAR İSTANBUL TÜRKİYE adresinde yerleşik Footbond Oyun ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi (“FootBond”) tarafından Footbond mobil uygulaması (“Uygulama”) üzerinden sunulan Hizmet ve ilgili diğer imkanlar da dahil olmak üzere Uygulama, aşağıdaki tanımlar kapsamında sunulmaktadır.

1.2. İşbu Sözleşme, Kullanıcı’nın mobil pazaryerinden indirdiği Uygulama’ya erişerek Kullanıcı olarak üye olmak istediği andan itibaren tabi olması gereken koşulları düzenlemektedir.

2.       TANIMLAR

2.1. Aksi açıkça belirtilmedikçe, bu Sözleşmede yer alan tanımlar aşağıda açıklandığı şekilde anlaşılacaktır:

SözleşmeBu Kullanıcı Sözleşmesi, ister basılı formda isterse Uygulama içinde elektronik formatta yayınlanmış olsun.
CoinUygulama içerisinde kullanılan ve belirli bir eşik değeri aşıldığında ödüle dönüştürülebilen sanal varlık anlamına gelecektir. Bu Sözleşmenin amaçları doğrultusunda, ilgili ödül Hediye Kartı olarak belirlenmiştir.
CihazUygulama’yı çalıştırabilen Android veya iOS işletim sistemlerinde çalışan herhangi bir akıllı telefon anlamına gelecektir.
Elektronik Ticaret Mevzuatı6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ile Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmelik ve bu kanuna istinaden yayımlanan diğer mevzuatı ifade eder.
Oyun Kuralları“FootBond Nedir?” başlığı altında bulunan bu Sözleşmenin 7. maddesinde belirtilen Oyunlar için kurallar anlamına gelecektir.
Oyun(lar)Sanal yatırım yapılan turnuvadaki maçların gerçek olaylarına dayanan, çeşitli güçlendirme ve koruma araçlarıyla birlikte yapılandırılmış finansal yatırım stratejisi oyunları anlamına gelecektir.
Hediye KartlarıKullanıcıların e-posta adreslerine veya mobil uygulamalarına teslimat yoluyla Kullanıcılara sunulan ve her bir oyun içi Paranın Footbond Uygulamasında belirtilen Hediye Kartı değerine karşılık geldiği kuponlar anlamına gelir. Hediye Kartına dönüştürmek için minimum 1500 oyun içi Coin gereklidir. FootBond, gerektiğinde minimum Coin sayısını değiştirme hakkına sahiptir. Yerel para birimine dönüştürme için FootBond tarafından belirtilen oranlar geçerli olacaktır.
Oyun İçi UnsurlarFootBond puanları, Joker’ler ve Oyunların sonucunda kazanan Kullanıcılar tarafından elde edilen oyun içi Coinler ve/veya Tokenler dahil olmak üzere Uygulama üzerinde Kullanıcılara sunulan her türlü hediye, promosyon veya ödül anlamına gelir.
Bağlantı(lar)Çeşitli ürün ve/veya hizmetlerin reklamları, diğer web sitelerine bağlantılar, uygulamalar ve/veya üçüncü taraflarca sağlanan/işletilen/kontrol edilen tüm içerikler; her türlü görsel ve/veya işitsel veri ve/veya yazılım anlamına gelir.
ProfilÜyelik işleminin tamamlanmasının ardından Kullanıcılar tarafından görünür hale gelecek olan profil Avatar ve Rumuz gibi bilgilerin yer aldığı bölümü ifade eder.
Hizmet Ücreti(leri)FootBond oynaması ücretsiz bir oyundur. İsteğe bağlı hizmetler için herhangi bir hizmet ücreti (Reklamsız kullanım için Abonelik gibi), Footbond’un gelecekte bu şekilde karar vermesi durumunda ve yalnızca Footbond tarafından belirlenecek bir tarihte Hizmetler için Kullanıcılara uygulanabilir.
Hizmet(ler)Uygulama aracılığıyla Kullanıcılara sunulmuş veya sunulacak olan tüm Oyunlar, Oyun İçi Unsurlar, hizmetler, tesisler ve/veya yazılımlar anlamına gelir.
KullanıcıBir üyelik hesabı ve Profil oluşturarak Uygulama’dan yararlanan herhangi bir kişi anlamına gelecektir.

Sözleşme’nin amacı doğrultusunda, “Üye” kavramı Kullanıcı yerine kullanılabilir.

Kullanıcı BilgileriUygulama öncesinde Profil oluşturmak ve üyelik işlemlerini tamamlamak amacıyla Kullanıcılardan talep edilen bilgileri ifade eder.

3.       GENEL KOŞULLAR

3.1. İşbu Sözleşme yukarıda tanımlanan Kullanıcı için geçerli olacak ve Uygulamaya bu sıfatla erişen herhangi bir kişi işbu Sözleşmeye tabi olacaktır.

3.2. Bu Uygulamanın Kullanıcısı olabilmek için işbu Sözleşmenin okunması ve kabul edilmesi gerekmektedir.

3.3. Kullanıcı, işbu Sözleşmede belirtilen şart ve koşullardan herhangi birini kabul etmediği takdirde Uygulamaya erişemeyecek ve Uygulama içerisinde herhangi bir işlem gerçekleştiremeyecektir. FootBond, bu Sözleşmeyi herhangi bir şekilde değiştirme hakkını saklı tutar, bu durumda bu Sözleşmenin yeni sürümüne uygun hareket etmek ve uymak tamamen Kullanıcıların sorumluluğunda olacaktır.

3.3.1. İşbu Sözleşme’de yazılı şartlar, “Kullanıcı Sözleşmesi ve Aydınlatma Metni” kutucuğunu işaretleyen ve Uygulama içerisinde hesap oluşturma işlemini tamamlayan tüm Kullanıcılar tarafından kabul edilmiş ve onaylanmış olarak anlaşılacaktır.

3.4. FootBond, Uygulama’da güncelleme ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Uygulama’da Kullanıcı’ya ilişkin olarak yapılabilecek güncelleme ve değişiklikler işbu Sözleşme kapsamında olup, Uygulama’nın veya içerdiği tüm Hizmetlerin Kullanıcı tarafından kullanılmaya devam edilmesi, yapılan güncellemelerin Kullanıcı tarafından zımnen kabul edildiği anlamına gelecektir. Yapılacak olası tüm değişiklikler Kullanıcı’ya Uygulama üzerinden bildirilecektir.

3.5. FootBond’un bu Sözleşmede herhangi bir değişiklik yapması durumunda, güncellenmiş Sözleşme Uygulama üzerinden erişilebilen bir bağlantı aracılığıyla yayınlanacaktır. Güncellenmiş revize Sözleşme, yayınlandığı andan itibaren geçerli olacak ve mevcut veya sonraki tüm Kullanıcılar güncellenmiş şartlara tabi olacaktır.

3.6. Bu Sözleşmeyi kabul ederek, Kullanıcıya Uygulama, Hizmetler ve Oyun İçi Unsurları sadece kendi eğlencesi için ve FootBond tarafından geri alınabilir sınırlı, devredilemez, alt lisanslanamaz bir kullanım hakkı verilir.

3.7. Bu Sözleşme kapsamında, Coinler, Jokerler ve Tokenler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Oyun İçi Unsurların hiçbir koşul ve şart altında nakde çevrilmesi mümkün değildir. Sadece Coinler, bu Sözleşmede belirtilen koşullara uygun olarak FootBond’un iş ortakları tarafından verilen Hediye Kartlarına dönüştürülebilir.

4.       ÜYELİK

4.1.  Kullanıcının kaydı, Uygulamanın indirilmesi ve Üyelik Bilgilerinin girilmesi üzerine oluşturulacaktır. Verilen tüm bilgiler, ödül teslimi ve FootBond ile yapılacak işlemler sırasında olası herhangi bir engelden kaçınmak için doğru olmalıdır.

4.2. Kullanıcı, aşağıdaki bilgileri (birlikte “Üyelik Bilgileri” olarak anılacaktır) Uygulama’ya göndermekle yükümlüdür.

4.2.1. Adı ve Soyadı,

4.2.2. Elektronik posta adresi,

4.2.3. Cep telefonu numarası,

4.2.4. Takma Ad (Rumuz) (Sadece, Kullanıcı tarafından tanımlanan rumuz diğer kullanıcılar tarafından görülebilir),

4.3. Kullanıcı, kayıt işlemi sırasında talep edilen onay mesajını almak için doğru iletişim bilgilerini vermelidir. FootBond’a kayıt, bu mesajın alınması ve Uygulamaya gönderilmesi ile tamamlanır. Kullanıcı, hesap onayının ve onay mesajının alınmasının Uygulamaya Üyelik için zorunlu adımlar olduğunu kabul eder ve onaylar. SMS iki faktörlü kimlik doğrulama, cep telefonu numarasının geçerli bir numara olduğunu onaylamak için kullanılır.

4.4. Kullanıcı, FootBond’un hesap onayı için gönderilen mesajların alınamamasından veya Kullanıcıdan kaynaklanan herhangi bir sebepten dolayı mesajların iletilememesinden kaynaklanan herhangi bir yükümlülükten sorumlu tutulamayacağını kabul ve beyan eder. Ne Uygulama ne de FootBond, Kullanıcının iletişim servis sağlayıcılarına veya Cihazlarına bağlı olarak onay mesajlarının iletilmesi ve alınmasındaki farklılıklar söz konusu olduğunda herhangi bir garanti vermez.

4.5. Kullanıcı, Uygulama üzerinden hesap oluştururken gerçek ad ve soyadını, benzersiz ve geçerli bir cep telefonu numarasını ve benzersiz ve geçerli bir e-posta adresini kullanması ve gerçek adından farklı benzersiz bir Takma Ad tanımlaması gerektiğini kabul eder. Bu bilgiler, Kullanıcı’nın hesabını tanımlamak ve Uygulama içindeki etkileşimlerini kişiselleştirmek için kullanılır. Kullanıcı, bir Takma Ad oluştururken FootBond tarafından getirilen yükümlülüklere uymayı kabul eder ve kendi adını ve soyadını doğrudan bir Takma Ad olarak seçemeyeceğini kabul eder. Kullanıcı, işbu maddede belirtilen Rumuz’un ve bu Rumuz’a ilişkin oluşturulan içeriğin, Kullanıcı herhangi bir nedenle Uygulama’yı kullanmayı bıraksa dahi FootBond Platform Aydınlatma Metni kapsamında FootBond tarafından saklandığını ve işlendiğini kabul ve beyan eder.

4.6. Kullanıcı, FootBond’un yazılı izni olmaksızın bu Sözleşmeyi veya buradaki hak ve yükümlülüklerini veya Profilini kısmen veya tamamen herhangi bir üçüncü tarafa veya başka bir Kullanıcıya devredemez ve üyeliğini kendisinden başka hiç kimsenin kullanımına sunamaz. FootBond, bu tür transferler veya diğer yetkisiz kullanımlar sonucunda üçüncü tarafların uğradığı veya uğrayabileceği zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kullanıcının üyeliğini kullanıma açtığının veya başkasına devrettiğinin tespit edilmesi durumunda üyeliği iptal edilecektir.

4.7. Uygulama üzerinde sahte, yanıltıcı veya Kullanıcı Sözleşmesi’ni manipüle eden başka bir üyelik oluşturulamaz ve erişilemez. Böyle bir durumun tespiti halinde Uygulama, ilgili Profili askıya almaya veya ilgili Profilin ilişkili olduğu üyeliği silmeye ya da tespit edilen kişi veya kurumların uygulamaya erişimini engellemeye yetkilidir.

4.8. FootBond’un Kullanıcının hesap güvenliğini sağlama yükümlülüğü yoktur ve Kullanıcının hesabının veya ilgili hesap bilgilerinin çalınması konusunda herhangi bir sorumluluğu yoktur; Kullanıcı, hesap güvenilirliğini sağlamaktan tek başına sorumludur. Kullanıcı, hesabının güvenliğini sağlamaktan tek sorumlu olarak şunları kabul eder:

4.8.1. hesaplarıyla ilgili bilgileri üçüncü taraflara ifşa etmemek;

4.8.2. hesapları ile ilgili her türlü güvenlik önlemini almak ve

4.8.3. Kullanıcı’nın izni olsun ya da olmasın, hesabının üçüncü şahıslar tarafından kullanılmasından tamamen sorumludur.

4.9. Kullanıcı, kişisel verilerine yetkisiz erişime yol açabilecek hesaplarına herhangi bir yetkisiz erişim veya güvenlik ihlalinden şüphelenirse FootBond’u bilgilendirmekle yükümlüdür.

4.10. Kullanıcılar, Uygulama Mağazası yönetmeliklerine uygun olarak Uygulamayı diledikleri zaman silme hakkına sahiptir. Uygulamanın silinmesi Kullanıcının tercihine bağlıdır ve herhangi bir ek koşula tabi değildir. Kullanıcının Uygulamayı silmesi halinde, Uygulama içerisinde oluşturulan tüm faaliyetler (“İçerik”) muhafaza edilecek ve FootBond söz konusu İçeriği kullanma hakkına sahip olacaktır. Kullanıcı, Kullanıcı hesabının silinmesi durumunda, FootBond’un herhangi bir dolandırıcılık girişimini önlemek için Kullanıcı bilgilerini Aydınlatma Metnine uygun olarak makul bir süre saklayacağını kabul ve beyan eder. Silinen bir hesaptaki bilgilerin yeni bir hesap oluşturmak için kullanılması durumunda, FootBond bu hesaba yeni hesap avantajlarını reddetme hakkını saklı tutar.

5.       KULLANICININ YÜKÜMLÜLÜKLERİ

5.1. Aksi açıkça belirtilmedikçe, Uygulama üzerindeki her türlü İçerik, Kullanıcı tarafından oluşturulacak her türlü İçerik de dahil olmak üzere, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu başta olmak üzere ilgili ulusal ve uluslararası mevzuat veya üçüncü taraf ülkelerin sair fikri mülkiyet veya sınai mülkiyet düzenlemeleri kapsamındaki her türlü fikri ve sınai mülkiyet ve mülkiyet/mülkiyet hakkı tamamen FootBond’a aittir veya üçüncü taraflarca FootBond’a verilmiş bir lisans hakkının konusunu teşkil etmektedir. Bu kapsamda Kullanıcı, Uygulama dahilindeki herhangi bir veritabanını, yazılımı, kaynak kodu, tasarımı, metni, video klibi, resmi, işitsel veya görsel unsuru veya diğer herhangi bir unsuru değiştirmeyeceğini, kullanmayacağını, çoğaltmayacağını, dağıtmayacağını, kopyalamayacağını ve/veya işlemeyeceğini ve bunlar üzerinde hiçbir şekilde tasarrufta bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. FootBond’un bu kapsamdaki haklarından herhangi birine yapılabilecek her türlü tecavüz ve ihlale ilişkin olarak FootBond her türlü yasal yola başvurma hakkını saklı tutar.

5.2. Kullanıcı, Uygulama’ya ait veya Uygulama ile ilişkilendirilebilecek içerik ve medya sağlayıcılara, internet sitelerine, mal veya hizmetlere ya da yazılımlara herhangi bir şekilde zarar verecek, erişimi engelleyecek, aşırı yük bindirecek veya hasara uğratacak eylemlerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

5.3. Kullanıcı, Uygulama üzerinden sunulan Hizmet içeriklerinin veya Oyun İçi Unsurların herhangi bir şekilde değişikliğe veya tadilata tabi tutulması halinde Uygulama’dan herhangi bir hak talebinde veya kazanılmış hak talebinde bulunamaz.

5.4. Uygulama, FootBond’a ait olmayan veya FootBond tarafından kontrol edilmeyen üçüncü taraflarca sağlanan Bağlantılar sunabilir. Uygulamadan ayrılan Kullanıcı, ilgili üçüncü taraf web sitelerinin, uygulamalarının veya hizmetlerinin kullanıcı sözleşmesine ve gizlilik prosedürlerine tabi olacaktır. FootBond, üçüncü taraf web sitelerine, uygulamalarına veya hizmetlerine yönelik bu tür Bağlantıların doğruluğu, güvenilirliği veya kullanılabilirliği konusunda hiçbir taahhüt veya sorumluluk kabul etmez. Uygulama dahilinde bu tür Bağlantılara ve üçüncü taraf web sitelerine, uygulamalarına veya hizmetlerine erişim sağlanması, bu tür unsurlara erişimin veya bu unsurların kullanımının FootBond veya Uygulama tarafından teşvik edildiği veya desteklendiği anlamına gelmez.

5.5. Kullanıcı, solucan, virüs, casus yazılım, kötü amaçlı yazılım veya diğer zarar verici veya müdahale edici kodların iletilmesi yoluyla Uygulama sunucularını veya Uygulamaya bağlı ağları engellemeyecek veya bozmayacak veya Uygulamanın diğer Kullanıcıların Cihazlarında görüntülenme veya gösterilme şeklini herhangi bir şekilde değiştiren veya müdahale eden içerik veya kod eklemeyecektir. Kullanıcı, tersine mühendislik, ayrıştırma, sızma, müdahale, tersine çevirme ve kopyalama faaliyetleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Uygulamanın bütünlüğünü ve performansını bozmaya yönelik benzer girişimlerde bulunamaz.

5.6. Kullanıcı, işbu Sözleşme kapsamında ve/veya Uygulama dahilinde gerçekleştirdiği işlemler sırasında ırk, din, cinsiyet ve cinsel tercih/yönelim ayrımcılığına yol açabilecek, hakaret, şiddet veya şiddet tehdidi içeren, üçüncü kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden söylem ve yaklaşımlar da dahil olmak üzere hukuka veya genel ahlaka aykırı ifadeler kullanamaz.

5.7. Kullanıcı, başka herhangi bir Kullanıcıyı veya üçüncü tarafı taklit etmekten ve uygun olduğunda Profil Bilgilerini kullanmaktan kaçınmayı kabul, beyan ve taahhüt eder.

5.8. Bu Sözleşme, Kullanıcı tarafından herhangi bir zamanda üyeliğini sonlandırmak suretiyle feshedilebilir.

5.9. Kullanıcı, Üyelik Bilgileri kapsamında verdiği bilgilerin güncel, doğru ve eksiksiz olmasından ve gerektiğinde bu bilgileri güncellemekten tek başına sorumlu olacak; kendi verdiği eksik ve/veya yanlış bilgiler nedeniyle Uygulama’yı gereği gibi kullanamaması, zarar görmesi veya risklerle karşılaşması halinde FootBond’dan herhangi bir talepte bulunamayacaktır.

5.10. Kullanıcı, Uygulama’yı ve Uygulama üzerinden FootBond tarafından sunulan Hizmetleri FootBond Aydınlatma Metnine ve işbu Sözleşme’nin 7. maddesinde belirtilen Oyun Kuralları’na uygun olarak kullanacağını, Uygulama’da yer alan içerik ve Hizmetlere erişim ve bunlardan yararlanma, özellikle Oyunlarda gezinme veya Oyunlara katılma da dahil olmak üzere gerçekleştirdiği tüm işlemlerde hukuki ve cezai sorumluluğun kendisine ait olduğunu, gerek işbu Sözleşme’de gerekse Oyun Kuralları’nda öngörülen tüm hüküm ve koşullara uygun davranacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

5.11. Kullanıcı, Uygulama’yı kullanmakla, Oyunlar ve Uygulama dahilinde veya gerçek hayatta Kullanıcılar ve/veya üçüncü kişiler aleyhine olumsuz sonuçlar doğurabilecek herhangi bir faaliyette bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu kapsamda Kullanıcı, diğer Kullanıcılar ile bir araya gelerek veya başka bir şekilde Oyunların ve Uygulama’nın güvenilir işleyişini bozmaktan, herhangi bir Kullanıcı lehine haksız avantaj yaratmaktan, Oyunların sonuçlarına veya işleyişine müdahale etmekten; Uygulama ile herhangi bir şekilde etkileşime geçerek Hizmet’te veya Oyunlarda haksız rekabete, haksız kazanca veya dolandırıcılığa neden olabilecek herhangi bir faaliyette bulunmaktan veya işbu Sözleşme’de ve Oyun Kuralları’nda yer alan hüküm ve koşulları dolanmaktan kaçınacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

5.12. Kullanıcı, Uygulama’daki Hizmetleri ve Oyunları Uygulama’nın amaçlarına uygun olarak ve başka herhangi bir Kullanıcı’nın, üçüncü tarafın veya FootBond’un itibarına, faaliyetlerine veya yasal ve kanuni haklarına zarar vermeden kullanacaktır.

5.13. Kullanıcı, doğruluktan yoksun bildirim ve şikayetlerde bulunmayacaktır.

5.14. Kullanıcı, yukarıda belirtilen yükümlülüklere aykırı hareket etmesi halinde FootBond’un, diğer Kullanıcıların veya üçüncü şahısların uğrayacağı her türlü zarardan şahsen sorumlu olacağını ve FootBond’un bu tür zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

5.15. FootBond’un, Kullanıcının Uygulama ile ilgili veya atfedilebilir faaliyetleri nedeniyle kendisine yöneltilen herhangi bir tazminat talebini karşılamak zorunda kalması durumunda, Kullanıcı, FootBond’un Kullanıcının bu maddede belirtilen yükümlülüklere uygun hareket etmediğini tespit etmesi halinde, FootBond’un ilgili Kullanıcının üyeliğini kaldırma hakkına sahip olduğunu kabul eder.

5.16. Kullanıcı, eşit ve adil bir rekabet sağlamak için FootBond’un Kullanıcıların birbirlerinin portföyünü görüntüleyebileceği bir Uygulama kurduğunu ve Kullanıcının, Tokenler, jokerler ve kar miktarı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere portföyünde yer alan verileri diğer tüm Kullanıcılar tarafından görülebilir hale getirdiğini kabul eder ve onaylar, ancak Turnuvanın ilk maçı başladıktan sonra Şüpheye mahal vermemek için Kullanıcı, Kullanıcı tarafından Uygulama üzerinde yapılan yatırımların, Kullanıcı Uygulamayı kullanmayı bıraksa bile her Kullanıcı tarafından görüntülenebileceğini kabul eder ve onaylar.

5.17. Uygulama, Kullanıcıya, belirli bilgileri, metinleri, grafikleri, içeriği veya diğer materyalleri yayınlamasına, bunlara bağlantı vermesine, saklamasına, paylaşmasına ve başka bir şekilde kullanıma sunmasına olanak tanıyan bir Takma Ad (çevrimiçi kimlik) oluşturma imkanı sunar. Bu İçerik FootBond tarafından işlenir ve saklanır. FootBond, bu İçeriğin tüm haklarına, mülkiyetine ve ilgili haklarına sahiptir.

6.       KULLANICININ TÜKETİCİ HAKLARINA İLİŞKİN HÜKÜM VE KOŞULLAR

6.1. Birleşik Krallık (UK), Avrupa Birliği (EU) veya diğer ülkelerdeki Kullanıcılar, FootBond Şartlarını kabul ederek ve onaylayarak, kendi yargı alanlarının ilgili yasa ve yönetmelikleri tarafından yönetilen tüketici haklarını kabul eder ve onaylar. FootBond, 2021 tarihli Birleşik Krallık Tüketici Hakları Yasası ve AB Tüketici Hakları Direktifi ile uyumluluğu sağlayarak, kullanıcılara doğru bilgi, tatmin edici kalite ve Uygulamada herhangi bir tutarsızlık veya kusur olması durumunda çözüm bulma hakkını garanti eder. Kullanıcılar ayrıca adil sözleşme koşulları ve şeffaf bir uyuşmazlık çözüm süreci hakkına sahiptir. Herhangi bir endişe veya anlaşmazlık durumunda, Kullanıcılar belirlenen bildirim yöntemleri aracılığıyla FootBond ile iletişime geçebilir. Kullanıcıların talepleri, talep veya geri ödemenin bu Sözleşmeye veya ilgili Geçerli Yasaya uygun olmaması durumunda FootBond tarafından reddedilebilir.

6.2. Kullanıcının bu FootBond Uygulaması dahilinde Hediye Kartlarının kullanımını engelleyen sorunlarla karşılaşması durumunda, FootBond Kullanıcının ilgili Geçerli Yasalarla ilgili olarak tüketici haklarına sahip olduğunu teyit eder. Kullanıcılar, Madde 6.3, 6.4 ve 6.5’te belirtildiği üzere, bu Sözleşmeye ve Kullanıcının ikamet ettiği yerdeki ilgili tüketici koruma yasalarına tabi olarak Hediye Kartlarının değiştirilmesi hakkını saklı tutar. FootBond, Hediye Kartlarının düzgün kullanımını engelleyen her türlü teknik veya operasyonel sorunu derhal ve şeffaf bir şekilde ele almayı kabul eder ve onaylar.

6.3. Avrupa Birliği (AB) ve Avrupa Ekonomik Alanı (AEA): FootBond, AB Tüketici Hakları Direktifi ve Kullanıcının ikamet ettiği belirlenmiş AEA ülkelerinin ilgili mevzuatı uyarınca, Kullanıcının FootBond’a 14 (on dört) günlük bir bildirim süresi tanıması koşuluyla, Kullanıcıya Hediye Kartları veya Uygulama ile ilgili olarak aşağıdaki geri ödeme seçeneklerini sağlayacağını kabul ve garanti eder:

6.3.1. FootBond’un orantısız çabasını gerektirmemesi koşuluyla, değiştirme, iyileştirme veya düzeltme talebi.

6.3.2. Fiyatta orantılı indirim (satın alınan tüm Hizmetler için)

6.3.3. FootBond tarafından 6.3.1 veya 6.3.2 maddeleri aracılığıyla tamamlanması Yürürlükteki Yasaya uygun değilse Sözleşmeden çekilmeyi feshetme.

6.4. Birleşik Krallık (UK): Birleşik Krallık Tüketici Hakları Yasası (2021) uyarınca, FootBond, Kullanıcıların madde 6.4. uyarınca geri ödemeleri almış olması ve FootBond’a 14 (on dört) günlük bir bildirim süresi tanıması koşuluyla, hatalı Hizmetler için kısmi bir geri ödeme sağlamayı kabul eder ve onaylar. FootBond, sağlanan Hizmet ile orantısız talepleri veya istekleri reddetme hakkına sahiptir.

6.4.1. Kısmi geri ödeme: Kullanıcılar aşağıdaki durumlarda kısmi para iadesi alma hakkına sahip olabilir:

·         değiştirme maliyetinin dijital içeriğin değeriyle orantısız olması

·         değiştirilmesi mümkün değildir.

·         değiştirilmesi makul olmayacak kadar uzun olacaktır

·         değiştirme işlemi başarısız olmuştur.

6.5. Diğer Devletler: Kullanıcılar, Şartların Geçerli Yasası uyarınca, bu Şartlar kapsamında öngörülen uygun bildirim yöntemleri ve süresi içinde FootBond’a bildirimde bulunarak Oyundan veya Oyun İçi Unsurlardan kaynaklanan herhangi bir Hizmetin tamamlanmasını, düzeltilmesini veya geri ödenmesini talep etme veya isteme hakkına sahip olduklarını kabul eder ve onaylar.

7.       FOOTBOND NEDIR

FootBond, piyasa hareketlerinin maçların olaylarına göre belirlendiği, tahvil piyasasının dinamikleri üzerine inşa edilmiş küresel bir strateji oyunları platformudur. Oyuncular, tüm fonksiyonlar açıkken herhangi bir parasal bedel ödemeden oynayabilir ve rekabet edebilirler.

FootBond oyunlarında, her biri günlük veya haftalık olarak oynanan oyunlardan oluşan Turnuvalar vardır. Oyuncular herhangi bir Turnuvadan seçtikleri herhangi bir oyuna katılabilirler.

7.1. Oyuncular katıldıkları her portföy için FootBond tarafından sağlanan 1.000 “Kredi” ile yatırım yaparlar. Oyunlardaki maç sayısı FootBond tarafından belirlenir ve her maça yatırım yapmak zorunludur. Oyuncular 1.000 Kredinin tamamını harcamak zorundadır. Bir takıma yatırılacak kredi miktarı minimum 20 ile maksimum 200 arasında değişebilir. Yatırım yapılan takımların kazanması durumunda, takımların getiri oranına göre kar elde edilir. Getiri oranları, FootBond algoritmaları tarafından takımların performansına göre hesaplanır ve oyun başlamadan önce duyurulur. Daha başarılı takımlar daha düşük getiri oranına sahipken, nispeten daha az başarılı takımlar daha yüksek getiri oranına sahiptir. Skor farkı arttıkça kazanç da artar ve deplasman galibiyetleri daha yüksek getiri sağlar. Yatırım yapılan takımın kaybetmesi durumunda, kayıplar rakip takımın getiri oranına bağlı olarak gerçekleşir. Oyuncular, FootBond varlığı “Token” kullanarak belirli kurallar dahilinde takımın getiri oranını artırabilir ve “Joker” kullanarak kazançlarını ikiye katlayabilir veya kaybı engelleyebilir. Oyunun sonunda oyuncular kazançlarına göre sıralanır ve en yüksek kazancı elde eden yarışmacı büyük ödülü kazanır.

7.2. Ödüllerin miktarı ve niteliği Turnuva türüne göre değişir ve FootBond dünyasından “Token”, “Joker” ve “Coin” gibi Oyun İçi Unsurlar ödül olarak verilir.

7.3. Kazanılan “Coinler”, “Jokerler” ve “Tokenler” oyuncuların cüzdanlarında saklanır ve istenen herhangi bir FootBond oyununda kullanılabilir. Oyuncular kazandıkları “Coinleri” Hediye Kartlarına dönüştürebilirler. Hediye Kartına dönüştürmek için oyuncunun cüzdanında en az 1500 “Coin” bulunmalıdır.

7.4. Oyuncular cüzdanlarındaki “Jokerleri” ve “Tokenleri” seçtikleri herhangi bir FootBond oyununda kullanabilirler. Oyuncunun cüzdanındaki “Coinler”, “Jokerler” ve “Tokenler” ‘in kullanım süreleri asla sona ermez ve her sezon boyunca tüm FootBond oyunlarında kullanılabilir.

7.5. İstenirse, oyuncular kazandıkları “Coinleri” oyun içinde “Token”e de dönüştürebilirler. 1 “Coin” 100 “Token”e eşdeğerdir.

Daha fazla ayrıntı www.footbond.com adresindeki “FootBond Turnuvaları, Oyunlar ve Kurallar” belgesinde bulunabilir.

8.       FOOTBOND’UN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ

8.1. FootBond, Uygulama üzerinden sunulan hizmetlerin zamanında, güvenli ve hatasız bir şekilde sunulması ve Hizmet kalitesinin beklentileri karşılaması için gerekli özeni gösterecek olmakla birlikte, FootBond yukarıda belirtilen hususlara ilişkin herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır. Ayrıca Uygulama’nın 7 gün 24 saat erişilebilir/ulaşılabilir olacağı taahhüt edilmemektedir.

8.2. FootBond aşağıdaki olası eylemleri gerçekleştirme hakkına sahiptir;

8.2.1. Uygulamanın çalışmasını istediğiniz zaman geçici olarak askıya alabilir,

8.2.2. Uygulamada teknik bakım, onarım ve güncellemeleri gerçekleştirebilir,

8.2.3. Uygulamayı yayınlamayı tamamen durdurabilir,

8.2.4. Uygulama’nın içeriğini, kullanım şeklini, üyelik için gerekli bilgileri, Profil Bilgileri’ni, kişiselleştirme yöntemlerini ve Uygulama’ya ilişkin diğer hususları değiştirebilir,

8.2.5. Üyelik gerektirmeyen işlemleri, üyelik gerektirecek şekilde dönüştürebilir ,

8.2.6. Uygulama üzerinde ek hizmetler sunabilir, mevcut Hizmetleri kısmen veya tamamen kaldırabilir,

8.2.7. FootBond, Uygulama’nın herhangi bir yerinde reklam yayınlayabilir.

8.3. FootBond, Uygulama’nın amacına ve niteliğine aykırı bir şekilde üyelik başvurusunda bulunanların üyelik başvurusunu reddetme hakkını saklı tutar.

8.4. Kullanıcı’nın kendisine sunulan imkanları sağlanan hukuki çarelerin kapsamı dışında kullanması ve/veya işbu Sözleşme’yi ihlal etmesi halinde FootBond tek taraflı olarak Kullanıcı’nın Uygulama’yı kullanımını durdurmaya, Uygulama içerisindeki üyelik hesabını askıya almaya veya üyeliğini sona erdirmeye yetkilidir. FootBond, Kullanıcı ile ilgili olarak kendisine iletilen şikayet kayıtlarını inceleme ve kayıtları hukuka ve ahlaka aykırı ifadelerin kullanılması veya uygunsuz içerik paylaşımı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü uygunsuz davranış kriterine göre değerlendirme ve gerekli tedbirleri alma ve şikayet konusu ile ilgili olarak Kullanıcı’ya bildirimde bulunma hakkına sahiptir.

8.5. FootBond, işbu Sözleşme kapsamındaki tüm hak, yetki ve yükümlülüklerini Kullanıcı’ya bildirimde bulunmaya gerek olmaksızın dilediği zaman kısmen veya tamamen üçüncü kişi ve/veya kurumlara devir, temlik veya intikal ettirebilir.

8.6. FootBond, yetkili makamlar tarafından usulüne uygun olarak talep edilmesi halinde, emredici mevzuat hükümleri uyarınca tüm verileri yetkili makamlara açıklamaya yetkilidir. Bu tür bir açıklama, bilgilerin gizliliğinin veya kişisel verilerin korunmasının ihlali olarak değerlendirilmeyecektir.

8.7. FootBond’un Kullanıcı hesabını herhangi bir şekilde veya herhangi bir nedenle dondurması, askıya alması veya kapatması durumunda Kullanıcı herhangi bir tazminat veya geri ödeme alma hakkına sahip olmayacaktır; böyle bir durumda Kullanıcı, dondurulan, askıya alınan veya kapatılan hesap üzerinden erişilen herhangi bir Oyun İçi Unsur veya Hizmetle ilgili olarak herhangi bir ikame hakkına sahip olmayacaktır.

8.8. FootBond, tamamen kendi takdirine bağlı olarak, burada aksi belirtilmedikçe, bu Sözleşmenin hükümlerini herhangi bir zamanda ve Kullanıcıya herhangi bir bildirimde bulunmaksızın tek taraflı olarak değiştirme hakkını saklı tutar. Sözleşmede yapılabilecek bu tür güncellemeleri takip etmek tamamen Kullanıcının sorumluluğundadır ve Kullanıcı bu tür değişikliklerden sonra Uygulamayı kullanmaya devam ederse, bu değişiklikleri kabul etmiş sayılır.

9.       OYUNLARA VE OYUN İÇİ UNSURLARA İLİŞKİN HÜKÜM VE KOŞULLAR

9.1. Oyunların oynanmasına ilişkin kurallar Madde 7’de görülebilir, daha fazla ayrıntı www.footbond.com adresindeki “FootBond Turnuvaları, Oyunlar ve Kurallar” Belgesinde veya uygulamada bulunabilir. Uygulama üzerinde Kullanıcı tarafından Oyunlara katılım ücretsizdir.

9.2. Kullanıcılar, Oyun İçi Unsurların www.footbond.com/giftcards linkinde belirtilen kapsamda kullanılmak üzere Clouse 2.1 / Hediye Kartı’nda tanımlandığı şekilde Hediye Kartına dönüştürülebilen Coinler dışında herhangi bir parasal değeri olmadığını kabul, beyan ve taahhüt ederler.  Coinler göreceli nitelikte ürünler değildir ve gerçek hayattaki ürün veya hizmetlerle değiştirilemez.

9.3. FootBond, tamamen kendi takdirine bağlı olarak Oyun İçi Unsurları kontrol etme, düzenleme, değiştirme veya kaldırma hakkını saklı tutar.

9.4. İşbu Sözleşme hükümleri uyarınca Kullanıcının hesabının dondurulması, askıya alınması, kapatılması veya Kullanıcı hesabına erişimin kısıtlanması halinde, ilgili Kullanıcı, Uygulama’daki hesabı üzerinden Oyun İçi Unsurlara erişimini kaybedebileceğini ve herhangi bir kazanılmış hak talebinde bulunamayacağını kabul, beyan ve garanti eder. Şüpheye mahal vermemek adına, Kullanıcı, Uygulamanın kapatılması durumunda, herhangi bir şart ve koşul altında biriken Oyun İçi Unsurları talep etme hakkına sahip olmayacağını kabul, beyan ve garanti eder.

10.   ÖDÜLLER VE DAĞITIMINA İLİŞKİN HÜKÜM VE KOŞULLAR

10.1. Uygulama dahilinde düzenlenen yarışmalar, etkinlikler veya promosyonlar kapsamında sunulan ödüller belirli koşul ve kurallara tabidir. Ödüller, FootBond tarafından ilan edilen ve Uygulama’da belirtilen şartlara, ilgili kilometre taşlarına ve ödül politikalarına uygun olarak sunulur.

10.2. Kullanıcılar, ödül kazanmaya hak kazanmak için ilgili yarışma, etkinlik veya promosyon tarafından belirlenen koşulları yerine getirmelidir. Ödül uygunluk şartları her yarışma veya etkinlik için ayrı ayrı belirlenir ve duyurulur.

10.3. Kazanan Kullanıcılar ödüllerini önceden duyurulan şekilde alacaklardır. Ödüller, Kullanıcının Uygulama üzerindeki hesabına yüklenebilir, elektronik posta yoluyla iletilebilir veya gelecekte FootBond tarafından belirlenen başka bir yöntemle FootBond tarafından kullanılabilir hale getirilebilir. Kullanıcı, ödülün Hediye Kartı şeklinde verileceğini kabul ve beyan eder. Kullanıcı, Coinlerini sadece Uygulama üzerinden Hediye Kartlarına dönüştürebilecektir.

10.4.  Kullanıcı, Kullanıcının Uygulama hesabında bulunan Oyun İçi Unsurların Uygulama içindeki mevcut faaliyetlerde kullanılabileceğini ve yalnızca Coinlerin Hediye Kartlarına dönüştürülebileceğini kabul eder. FootBond, tamamen kendi takdirine bağlı olarak, Coinlerin Hediye Kartlarına dönüştürülebilmesi için gereken minimum Coin sayısını belirleyecektir; bu Sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihte, minimum Coin miktarı 1500 Coin olacaktır. Şüpheye mahal vermemek için, Kullanıcı bu Coin miktarına ulaşmadan önce bir Hediye Kartı talep edemez. FootBond, ticari nedenlerle Hediye Kartlarını belirli bölümlerde Kullanıcıya sunabilir.

10.5. Kullanıcı, Hediye Kartlarını yalnızca kişisel amaçları için kullanmayı ve bu Hediye Kartlarını ticari amaçlarla kullanmamayı, satmamayı, devretmemeyi veya başka bir şekilde kullanmamayı kabul ve taahhüt eder. Ayrıca Kullanıcı, Hediye Kartlarının yürürlükteki yasaları ihlal edecek şekilde kullanılması durumunda FootBond’un hiçbir sorumluluğu olmayacağını ve bu tür davranışlardan kaynaklanan tüm sorumluluğun Kullanıcıya ait olduğunu kabul ve beyan eder.

10.6. Hediye Kartlarının dağıtımı, Kullanıcının GSM Telefon Numarasının ülke koduna bağlı olarak değişebilir. FootBond, Hediye Kartlarının dağıtımını sağlamak için üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarla sözleşme yapma hakkını saklı tutar.

10.7. FootBond tarafından Hediye Kartlarının sağlandığı ülkelerin listesi www.footbond.com/giftcards adresinde bulunabilir. Kullanıcı, FootBond’un ticari ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmek için bu listeyi değiştirebileceğini kabul eder. FootBond, ilgili hizmet sağlayıcıların faaliyet gösterdiği ülkelerde Hediye Kartlarını dağıtan Hediye Kartları hizmet sağlayıcılarını kullanabilir. Bazı ülkelerde FootBond, Hediye Kartlarını doğrudan teslim edebilir.

10.8. Kullanıcı, Hediye Kart kullanım menüsüne girdiğinde, Kullanıcının GSM numarası üzerinden kayıtlı olduğu ülke tespit edilir. Hediye Kart dağıtım ve kullanımının Kullanıcı’nın kayıtlı olduğu ülkede gerçekleştirildiği durumlarda bu bilgi Kullanıcı’ya açıkça bildirilir ve işleme devam edilir. Kullanıcı’nın kayıtlı olduğu ülkede Hediye Kart dağıtımı ve/veya kullanımı olmaması durumunda, Kullanıcı’ya durum hakkında bilgi verilir; bu durumda Kullanıcı, varsa Hediye Kart’ı geçerli farklı bir ülkede kullanabilecektir.

10.9. GoGift.com A/S (GoGift), FootBond’un kurumsal Hediye Kartı sağlayıcısıdır. Kullanıcı, Hediye Kartlarını kullanmak için GoGift resmi web sitesini ziyaret ederek istediği ülkeyi seçebilir ve işlemi orada tamamlayabilir. FootBond, GoGift veya diğer üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarını denetleme ve kontrol etme yetkisine sahip değildir ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarının herhangi bir hüküm ve koşul altındaki eylemlerinden sorumlu tutulamaz.

11.   SORUMSUZLUK BEYANI

11.1. FootBond, Uygulama veya Bağlantıların kullanılamamasından kaynaklansın veya kaynaklanmasın, Uygulama veya Bağlantılardan kaynaklanan dolaylı veya doğrudan herhangi bir hasar veya kayıp için, bu tür bir potansiyel hasar veya kayıptan haberdar olsun veya olmasın (herhangi bir sınırlama olmaksızın, doğrudan veya dolaylı hasar, kar kaybı, beklenen tasarruf kaybı, veri kaybı, itibar kaybı veya iş kesintisinden kaynaklanan herhangi bir hasar dahil) hiçbir sorumluluk kabul etmez. Yürürlükteki herhangi bir yasanın sorumluluk kapsamının tam olarak sınırlandırılamayacağını belirtmesi halinde, FootBond ve Kullanıcı, FootBond’un sorumluluğunun söz konusu yasa kapsamında izin verilen en geniş kapsamla sınırlı olduğunu kabul eder ve onaylar.

11.2. FootBond, Uygulama’da yayınlanan bilgi ve içeriklerin gerçeği yansıttığını veya hukuka uygun olduğunu hiçbir şekilde garanti etmemektedir. Bu nedenle her Kullanıcı, Uygulama üzerinde işlem yapmadan önce Uygulama’da yer alan bilgi, veri ve diğer materyalin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını veya hukuka aykırı olup olmadığını kontrol etmekle yükümlü olup, uğrayabileceği veya sorumlu olabileceği herhangi bir zarar için FootBond’a karşı hiçbir şekilde talepte bulunmayacağını kabul, beyan ve garanti eder.

11.3. Uygulama aracılığıyla FootBond, üçüncü taraf satıcıların, sağlayıcıların ve FootBond’un kontrolü altında olmayan diğer üçüncü tarafların sahip olduğu ve işlettiği diğer web sitelerine ve/veya platformlara, dosyalara veya içeriğe URL adresleri sağlayabilir. Bu adresler, web sitesini veya ilgili platformu işleten kişiyi onaylama amacı taşımaz ve web sitesi veya içerdiği bilgilerle ilgili herhangi bir beyan veya garanti teşkil etmez. FootBond’un Uygulama üzerindeki Bağlantılar aracılığıyla erişilen herhangi bir portal veya web sitesinin hizmetleri, ürünleri veya içeriği ile ilgili hiçbir sorumluluğu yoktur.

11.4. FootBond, işbu Sözleşme kapsamında Platform’u Kullanıcı olarak kullanan herhangi bir kişinin Platform’a erişim sağladığı gün itibariyle 18 (Onsekiz) yaşını doldurmamış olması halinde Platform üzerinden sunulan herhangi bir hizmet veya ürünü Platform’da görüntülemesi, satın alması ve/veya kullanmasından sorumlu olmayacaktır. FootBond’un bahsi geçen hususu denetleme yükümlülüğü bulunmamakta olup; Kullanıcı’nın 18 (Onsekiz) yaşından küçük olduğunu tespit etmesi veya öğrenmesi halinde gerekli işlemleri yapma hakkına sahiptir. Şüpheye mahal vermemek adına, gerekli eylemler Kullanıcının hesabına erişiminin engellenmesini, hesabının silinmesini ve diğer tüm gerekli eylemleri içerecektir.

11.5. FootBond, reşit olmayan 18 (Onsekiz) yaşından küçük kişilerin kişisel verilerini işlemeyeceğini, saklamayacağını veya aktarmayacağını garanti eder. FootBond, Uygulama’nın 18 (Onsekiz) yaşından küçükler tarafından kullanılmasını yasaklamış olup, Uygulama’nın bu kişiler tarafından görüntülenmesinden, kullanılmasından ve kişisel verilerin başka faaliyetlerle paylaşılmasından FootBond sorumlu olmayacaktır.

11.6. FootBond, Kullanıcının hesabını devretmesi ve üçüncü şahısların kullanımına sunması sonucunda ortaya çıkan veya çıkabilecek zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

11.7. FootBond, yürürlükteki yasaların izin verdiği ölçüde, Uygulamanın kullanımı ile ilgili olarak Kullanıcı veya herhangi bir üçüncü tarafın, reklamcıların ve/veya sponsorların eylemleri, ihmalleri veya davranışları ile bağlı olmayacaktır.

11.8. FootBond, Kullanıcı’nın Uygulama üzerindeki doğrudan veya dolaylı faaliyetleri nedeniyle üçüncü kişilerin uğrayacağı maddi veya manevi zararlardan ve bu faaliyetler nedeniyle meydana gelebilecek hak ihlallerinden sorumlu tutulamaz. Bu gibi durumlarda tüm sorumluluk ihlale sebebiyet veren Kullanıcıya ait olacaktır.

11.9. İşbu Sözleşme kapsamı dışında gerçekleşecek tüm yasal değişikliklerden kaynaklanan işlemler FootBond’un sorumluluğu dışındadır ve Sözleşmeye aynı şekilde yansıtılacaktır.

11.10. Kullanıcı, Uygulama’ya kendisine ait olmayan veya Uygulama’yı çalıştırmaya elverişli olmayan Cihazlar üzerinden erişmesi ve bu nedenle herhangi bir kişinin maddi ve/veya manevi zarara uğramasına sebebiyet vermesi halinde tüm zararlardan sorumlu olacaktır.

11.11. FootBond, teknik bakım, onarım ve güncellemeler nedeniyle Uygulamanın gecikmesi, geçici olarak askıya alınması veya tamamen kesintiye uğramasından Kullanıcıya veya herhangi bir üçüncü tarafa karşı sorumlu olmayacaktır.

11.12. FootBond, Kullanıcı tarafından Uygulama’da ve diğer mecralarda kamuya açıklanan bilgileri, hizmet politikası ve iyi niyet çerçevesinde Uygulama’nın tanıtımı amacıyla yayınlama hakkına sahiptir.

11.13. FootBond, mücbir sebep olarak adlandırılabilecek doğal afetler, terör olayları, savaş, askeri uygulamalar, salgın/pandemik nitelikteki yaygın hastalıklar ve bunlara ilişkin hükümet tedbirleri ve/veya yoğun ulaşım kısıtlamaları, yangın, deprem gibi doğal afetler, enerji ve işgücü kaybı, sunucuların zarar görmesi, ağ sistemlerine sızma gibi objektif imkansızlıklar nedeniyle Sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerini kısmen veya tamamen yerine getirememesi veya gecikmesinden dolayı sorumlu tutulamaz. FootBond, işbu Sözleşme’nin 8. Maddesinde belirtilen Sorumsuzluk Beyanı kapsamında herhangi bir ek yükümlülük altına girmeksizin, mücbir sebep hali ortadan kalkıncaya kadar Uygulama’da sunulan hizmetleri geçici olarak askıya alma veya durdurma hakkını saklı tutar.

11.14. FootBond, Uygulama ile ilgili olarak yürürlükteki yasal kuralların gerektirdiği asgari kapsamın ötesinde herhangi bir taahhüt ve garanti vermeden Uygulamayı “OLDUĞU GİBİ” sağlar ve belirli bir amaca uygunluk ve satılabilirlik dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü zımni beyan ve garantiyi açıkça reddeder.

11.15. Bu kapsamda, FootBond, Kullanıcı’nın Uygulama’yı her ne sebeple olursa olsun hiç, doğru veya amacına uygun olarak kullanamaması, Uygulama’ya erişememesi, herhangi bir yazılım, donanım, sistem arızası ve/veya işletim sistemi veya bağlantı sorunları nedeniyle Uygulama’ya erişilememesi/kullanılamaması, virüs, solucan ve benzeri her türlü zararlı yazılım veya program ve benzeri etkenler ve/veya elektrik kesintisi, voltaj dalgalanmaları nedeniyle Uygulama’dan kaynaklanan doğrudan veya dolaylı hiçbir zarardan sorumlu olmayacaktır.

12.   KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE ÇEREZ POLİTİKASI

12.1. FootBond tarafından sunulan hizmet ve imkanlar nedeniyle işlenen Kullanıcı’ya ait kişisel veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Türkiye), Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) başta olmak üzere yürürlükte bulunan mevzuata ve FootBond üzerinden ulaşılabilen Aydınlatma Metnine uygun olarak işlenmektedir. Bu itibarla, FootBond Uygulaması üzerinde gezinmeden önce lütfen Platform Aydınlatma Metnine bakınız.

12.2. Kullanıcının FootBond Web Sitesini ziyaret ettiği süre boyunca, Platformun Hizmetlerini sağlamak için çerezler kullanılır. Daha fazla bilgi için lütfen Platform Çerez Politikasına bakınız.

13.   BİLDİRİMLER

13.1. İşbu Sözleşme uyarınca Kullanıcı, FootBond’a yapmak istediği bildirimler (talep, dilek, şikayet ve görüşler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) için info@footbond.net adresine e-posta göndererek FootBond ile iletişime geçebilir.

13.2. FootBond, Uygulama’nın kullanımı, abonelik paketlerinin satın alınması ve gerçekleştirilen diğer işlemlere ilişkin olarak Kullanıcı’nın üyelik aşamasında paylaştığı e-posta adresi üzerinden bildirimler gönderebilir. Bu şekilde yapılan bildirimler her halükarda Kullanıcı’ya fiilen ulaşmış sayılacak ve hukuken geçerli bir bildirimin tüm sonuçlarını doğuracaktır.

13.3. Kullanıcı e-posta adresi ve diğer iletişim bilgilerindeki değişiklikleri yazılı olarak bildirmediği sürece, Kullanıcı tarafından paylaşılan e-posta adresine yapılan bildirimler Kullanıcıya fiilen ulaşmamış olsa dahi geçerli sayılacak ve hukuken geçerli ve bağlayıcı bir bildirimin tüm hüküm ve sonuçlarını doğuracaktır.

14.   BÖLÜNEBİLİRLİK VE FERAGAT

14.1. Uygulama ve/veya web sitesi üzerinden Kullanıcı’nın erişimine sunulan ve Uygulama’nın kullanımı kapsamında Kullanıcı tarafından uyulması zorunlu olan ve FootBond tarafından zaman zaman tek taraflı olarak değiştirilebilecek kural, politika ve uygulamalar Sözleşme’nin ayrılmaz bir parçasını oluşturmaktadır.

14.2. Bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünün veya burada yer alan herhangi bir ifadenin geçersizliği, hukuka aykırılığı veya uygulanamazlığı, Sözleşmenin geri kalan hükümlerinin yürürlüğünü, geçerliliğini veya uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

14.3. FootBond’un Sözleşme kapsamında kendisine tanınan herhangi bir hakkı kullanmaması veya kullanmakta gecikmesi, söz konusu haktan feragat ettiği anlamına gelmeyecek ve söz konusu hakkın daha sonra kullanılmasını veya uygulanmasını engellemeyecektir.

15.   KANITLAYICI SÖZLEŞME

15.1. İşbu Sözleşmeden doğabilecek her türlü ihtilafta, Kullanıcıların yatırımları, hesaplarındaki varlıkları, turnuvalarda harcadıkları Token/Joker sayıları, takımların geri dönüş oranları, ertelenen maçlar, iptal edilen maçlar, oyuncuların oyunda elde ettikleri skorlar, turnuva sıralamaları, turnuva maç skorları ve sarı/kırmızı kart sayıları, oyuncuların kazandıkları ödüller ve FootBond tarafından tutulan her türlü bilgi, FootBond’un adı geçsin ya da geçmesin, FootBond’un kayıtları esas alınacaktır. FootBond tarafından bilgilendirme amacıyla sağlanan hiçbir veri FootBond’u bağlamaz ve FootBond bunlardan kaynaklanan hiçbir anlaşmazlığa taraf olmaz. FootBond, istatistiksel verileri üçüncü bir taraftan aldığı şekilde oyunculara iletir. Maçlar oynanırken verilen bilgiler nihai değildir, sıralama maçların bitiminden sonra nihai hesaplamalara dayanır ve ödüller nihai hesaplamalardan sonra dağıtılır. Oyuncular, bilgilendirme amaçlı iletilen veriler ile nihai hesaplama arasında herhangi bir fark olması durumunda herhangi bir hak iddia edemezler.

16.   UYGULANABİLİR HUKUK VE YARGI YETKİSİ

16.1. İşbu Sözleşme ile ilgili olarak ortaya çıkan tüm ihtilafların çözümünde Türk Hukuku uygulanacak olup, yargı yetkisi İstanbul (Merkez) Mahkemeleri ve İstanbul, Türkiye’deki icra dairelerinde bulunan mahkemelere verilecektir.

17.   SÖZLEŞMENİN FESHİ

17.1. Taraflar bu Sözleşmeyi diledikleri zaman feshedebilirler. Kullanıcı’nın işbu Sözleşme’yi feshetmesi halinde, Uygulama’nın kullanımı veya Uygulama’nın herhangi bir şekilde kullanımı durdurulmalı ve FootBond, üyeliğini sonlandırmak isteyen Kullanıcı’nın Uygulama’nın Hesap Bilgileri sayfasında yer alan “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” seçeneğini kullanması üzerine Kullanıcı’nın FootBond hesabını silecektir.

17.2. FootBond, Kullanıcının bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal etmesi halinde Sözleşmeyi herhangi bir bildirimde bulunmaksızın derhal feshetme ve Kullanıcının Uygulamaya erişimini askıya alma hakkına sahiptir.

17.3. Kullanıcı, Uygulama’ya üye olmak için işbu Sözleşme’yi elektronik ortamda onaylamakla, Sözleşme’yi okuduğunu, içeriğini ve hükümlerini anladığını ve Uygulama kapsamında gerçekleştireceği işlemler bakımından işbu Sözleşme ile bağlı olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.